Brandheia Villmarkssenter

Brandheia villmarksleir ligger i et rolig område ved Øystervatnet uten forstyrrelser fra verden rundt. Her er stedet man skal finne ro og overskudd til å kunne yte det lille ekstra om man er her på kurs, leirskole, opplevelsesopphold eller på et privat arrangement.

Starten på det som i dag heter Brandheia Villmarkssenter skjedde når de to naboene på gårdene Kippe og Lægran ønsket å etablere en «attåtnæring» til gårdsdrifta. De startet med salg av jakt- og fiskekort, men dette ga for liten omsetning.

I 1990 ble Brandheia etablert, der private selskap og leirskoler var målgruppen. Det første arrangementet var 40-års feiring til Jan Olav på en av gådene, og det første «solgte» arrangementet var en 30+40-års feiring 22. juni 1990. De første leirskolene var Røysing og Egge skole, også i 1990.

Det første bygget som ble kjøpt inn, var en lavvo med kapasitet til 25 personer.

Deretter gikk det slag i slag:

Brandheistua, Brandheigubbens Hall, Badstue, Peisestua, Sanitærbygget, Bjønnhiet, Seterhallstua med senere påbygging, og stadig utvikling av uteareal.

Det siste løftet på Brandheia var bygging av det nye sanitærbygget med tilhørende storkjøkken, samt innlegging av strøm og vann. En kostnad på ca 5,5 mill, ferdig 01. juli 2017.

Brandheia brukes i dag til arrangement, leirskoler og aktivitetshelger.

I 2019 vil vi ha et belegg på ca. 70%  av årets 365 dager.

På Brandheia får du en eksklusiv og inspirerende opplevelse i nærhet til naturen som lader batteriene til både deg og dine kollegaer i en hektisk hverdag!

Dette sier noen av våre kunder:

Hei.

Da er ungene tilbake etter et flott leirskoleopphold hos dere! Alle har hatt en svært positiv opplevelse, og sitter igjen med flotte minner, for livet!

Kommer tilbake med en ny gjeng i 2021!

Anna BjørkenVerdalsøra barneskole

En herlig plass, å som vi kosa oss 🙂

Mari HustadRøra barnehage

Her i fra har æ mange gode og artige minner ilag med kollegaer 😃👍 Super plass for teambygging, topp service og nydelige omgivelser.

Anita Steinkjer

Finns itj ein ber arena fer ei særegen opplevelse 👍 Ein av de Ogndalske diamantan 🙂

Atle Egge