Brandheia villmarksleir ligger i et rolig område ved Øystervatnet uten forstyrrelser fra verden rundt. Her er stedet man skal finne ro og overskudd til å kunne yte det lille ekstra om man er her på kurs, leirskole, opplevelsesopphold eller på et privat arrangement.

Ofte stilte spørsmål

1. Hvor langt er det fra Steinkjer sentrum? 
Brandheia Villmarkssenter ligger 17 km fra Steinkjer sentrum. Kjør E6 mot Steinkjer. Følg rv762 mot Ogndal til du kommer til Røysing. Ta av til venstre (skilt til Brandheia Villmarksleir) kjør 6 km langs fv. 274. Ta til høyre (skilt Villmarksleir) kjør 2 km langs skogsbilveg. Så er du framme!

2. Er det langt å gå? 
Nei, det er vei helt fram både for biler og busser. Stor parkeringsplass. Også på vinter.

3. Er det fisk i vatna i området? 
Ja, det er ørret i ulike størrelser. Gjestene kan godt ta med eget fiskeutstyr eller låne av oss. Blir det fangst kan vi røyke eller grille fisken!

4. Går det an å ha arrangement hos dere vinters tid? 
Ja, det er kjempetrivelig her om vinteren! Vi har varme hus med vedfyring. Og så har vi god og varm badstue, badestamp, fakler og bål. Fantastisk stemning både ute og inne. Hundekjøring, isbading og skiturer er populære aktiviteter blant våre vintergjester.

5. Er leiren tilrettelagt for rullestolbrukere? 
Ja, det er godt framkommelig både ute på plassen og inne i husene. Vi har egne rom og toalett/ dusjer som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

6. Jeg skal til Brandheia, hva må jeg ha med av klær og utstyr? 
Dette avhenger av årstid og hvilket arrangement du skal på. Vi sender ut en utstyrsliste til bestiller!

7. Jeg er usikker på om jeg har ferdigheter til å delta på deres spennende aktiviteter? 
Våre villmarksverter og guider har god kompetanse og erfaring for tilrettelegging slik at alle opplever mestring ved alle aktiviteter.

8. Er det wifi på Brandheia?

Ja, på Brandheia har vi fiberbredbånd som kan benyttes. Dette vil ikke være åpent uten nærmere avtale, da vi ikke ønsker at tiden hos oss skal brukes på telefonen.