Villmarksmenyer

Brandheia grill og wok menyer
Mat tilberedt ute på bål og grill smaker ekstra godt

Brandheias menyer er basert på eksklusiv kortreist mat og smaker fra naturens skattkammer der våre villmarkskokker komponerer smakene til en fortreffelig opplevelse for deg som gjest.

Det smaker ekstra godt når det også er tilberedt utendørs på bål og grill av våre flinke villmarkskokker.

Brandheiagrillen

Forretter

  • Urtegravet lakserose med ostesalat
  • Brandheia Spesial
  • Grava elgkjøtt på salatseng m/tyttebærrømme

Hovedretter

Hovedrettene tilbereder vi over åpen varme i leiren for å få den ekstra gode villmarkssmaken.

  • Brandheias viltgryte med kjøtt fra elg, rådyr, hjort eller rein.
  • Hamburger av elg med garnityr fra skog og hei
  • Elgkjøttkake med potet og brun saus og grønnsalat og tyttebær
  • Villmarkswok med sesongens grønnsaker og elg

Dessert

  • Huldras bærfantasi
  • Akevittmarinert skogsbærkake med krem
  • Brandheigubbens moltekem

Middag i Sæterstua

Selskapslokale nord for Steinkjer2-retters Hjortemeny

Helstekt hjortefilet
Potetterte, portvinsaus med tyttebær, pannestekte rotgrønnsaker, perleløk og rista sopp fra Leksdalen

Sitronterte
Italiensk marengs, friske bær og hjemmelaget konfekt

2-retters Elgmeny

Helstekt elgmørbrad
Elgkjøtt fra Vilteksperten, servert med fløtebakte poteter, rotgrønnsaker, granskuddmarinert pære og viltsaus tilsmakt med kaffebønner

Tjukkmelkpudding
Fra Røros får vi fin tjukkmelk som egner seg godt til pudding.
Denne serveres med kardemummesyltede epler, sjokoladetrilogi og bær

3-retters Laksemeny

Hjemmerøkt laks
Avokadokrem, rugsprø og sylta reddik

Langtidsbakt elgfilet
Potetpure med urteost fra Inderøy økologiske gårdsmeieri, madeirasaus, sylta eplenissette, krekling- gele  fra Romstad gård, minigulrot og confitert sherrytomat

Sjokolademoussekake
Appelsinsalat, bringebærcoulis og friske bær

3-retters Reinsdyrmeny

Mandelpotetsuppe med urteolje og einerkam fra Vilteksperten

Timianbakt reinsdyr
Mørt viltkjøtt fra Vilteksperten som serveres med bakte småpoteter, pannestekte grønnsaker med honning fra Bjørka, madeirasaus og sprø potetlefse fra Utvorda.

Multe Panna Cotta
Fløtepudding tilsmakt med naturens gull, bringebærcoulis og friske bær

Fant du noe som frister, eller har du lyst på noe annet?

Ta kontakt så kommer vi sammen frem til en meny som passer deg! Ring og snakk med daglig leder Geir Inderdal på tlf 91 91 05 06 eller send epost til post@brandheia.no så får du pristilbud på et arrangement som passer deg.