Vår villmarksmeny
Brandheias menyer er basert på eksklusiv kortreist mat og smaker fra naturens skattkammer der våre villmarkskokker komponerer smakene til en fortreffelig opplevelse for deg som gjest.
Det smaker ekstra godt når det også er tilberedt utendørs på bål og grill av våre flinke villmarkskokker.
Forretter
- Urtegravet lakserose med ostesalat
- Brandheia Spesial
- Grava elgkjøtt på salatseng m/tyttebærrømme
Hovedretter
- Brandheias viltgryte med kjøtt fra elg, rådyr, hjort eller rein.
- Hamburger av elg med garnityr fra skog og hei
- Elgkjøttkake med potet og brun saus og grønnsalat og tyttebær
- Villmarkswok med sesongens grønnsaker og elg
Dessert
- Huldras bærfantasi
- Akevittmarinert skogsbærkake med krem
- Brandheigubbens moltekem
2-retters Hjortemeny
Helstekt hjortefilet
Potetterte, portvinsaus med tyttebær, pannestekte rotgrønnsaker, perleløk og rista sopp fra Leksdalen
Sitronterte
Italiensk marengs, friske bær og hjemmelaget konfekt
2-retters Elgmeny
Helstekt elgmørbrad
Elgkjøtt fra Vilteksperten, servert med fløtebakte poteter, rotgrønnsaker, granskuddmarinert pære og viltsaus tilsmakt med kaffebønner
Tjukkmelkpudding
Fra Røros får vi fin tjukkmelk som egner seg godt til pudding.
Denne serveres med kardemummesyltede epler, sjokoladetrilogi og bær
3-retters Laksemeny
Hjemmerøkt laks
Avokadokrem, rugsprø og sylta reddik
Langtidsbakt elgfilet
Potetpure med urteost fra Inderøy økologiske gårdsmeieri, madeirasaus, sylta eplenissette, krekling- gele fra Romstad gård, minigulrot og confitert sherrytomat
Sjokolademoussekake
Appelsinsalat, bringebærcoulis og friske bær
3-retters Reinsdyrmeny
Mandelpotetsuppe med urteolje og einerkam fra Vilteksperten
Timianbakt reinsdyr
Mørt viltkjøtt fra Vilteksperten som serveres med bakte småpoteter, pannestekte grønnsaker med honning fra Bjørka, madeirasaus og sprø potetlefse fra Utvorda.
Multe Panna Cotta
Fløtepudding tilsmakt med naturens gull, bringebærcoulis og friske bær
Fant du noe som frister?
Har du andre ønsker enn det som fremkommer her så ta gjerne kontakt med oss så blir vi enige om en meny som passer deg!