Telefon 922 81 375
Brandheia Villmarkssenter
  • Forside
  • Leirskole
    • Leirskole 2 dager
    • Leirskole 3 dager
    • Leirskole 4 dager
    • Praktisk informasjon leirskole
    • Regler på leirskolen
  • Arrangement
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Selskap
    • Overnatting
    • Aktiviteter
    • Villmarksmenyer
  • Om oss
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Søk
  • Menu
PreviousNext

Vår villmarksmeny

Brandheias menyer er basert på eksklusiv kortreist mat og smaker fra naturens skattkammer der våre villmarkskokker komponerer smakene til en fortreffelig opplevelse for deg som gjest.

Det smaker ekstra godt når det også er tilberedt utendørs på bål og grill av våre flinke villmarkskokker.

Forretter

  • Urtegravet lakserose med ostesalat
  • Brandheia Spesial
  • Grava elgkjøtt på salatseng m/tyttebærrømme

Hovedretter

  • Brandheias viltgryte med kjøtt fra elg, rådyr, hjort eller rein.
  • Hamburger av elg med garnityr fra skog og hei
  • Elgkjøttkake med potet og brun saus og grønnsalat og tyttebær
  • Villmarkswok med sesongens grønnsaker og elg

Dessert

  • Huldras bærfantasi
  • Akevittmarinert skogsbærkake med krem
  • Brandheigubbens moltekem

2-retters Hjortemeny

Helstekt hjortefilet
Potetterte, portvinsaus med tyttebær, pannestekte rotgrønnsaker, perleløk og rista sopp fra Leksdalen

Sitronterte
Italiensk marengs, friske bær og hjemmelaget konfekt

2-retters Elgmeny

Helstekt elgmørbrad
Elgkjøtt fra Vilteksperten, servert med fløtebakte poteter, rotgrønnsaker, granskuddmarinert pære og viltsaus tilsmakt med kaffebønner

Tjukkmelkpudding
Fra Røros får vi fin tjukkmelk som egner seg godt til pudding.
Denne serveres med kardemummesyltede epler, sjokoladetrilogi og bær

3-retters Laksemeny

Hjemmerøkt laks
Avokadokrem, rugsprø og sylta reddik

Langtidsbakt elgfilet
Potetpure med urteost fra Inderøy økologiske gårdsmeieri, madeirasaus, sylta eplenissette, krekling- gele  fra Romstad gård, minigulrot og confitert sherrytomat

Sjokolademoussekake
Appelsinsalat, bringebærcoulis og friske bær

3-retters Reinsdyrmeny

Mandelpotetsuppe med urteolje og einerkam fra Vilteksperten

Timianbakt reinsdyr
Mørt viltkjøtt fra Vilteksperten som serveres med bakte småpoteter, pannestekte grønnsaker med honning fra Bjørka, madeirasaus og sprø potetlefse fra Utvorda.

Multe Panna Cotta
Fløtepudding tilsmakt med naturens gull, bringebærcoulis og friske bær

Fant du noe som frister?

Har du andre ønsker enn det som fremkommer her så ta gjerne kontakt med oss så blir vi enige om en meny som passer deg!

Del gjerne dette innlegget
  • Del med Facebook
  • Del med Twitter
  • Del med LinkedIn
  • Del med epost
  • Julebord
  • Konfirmasjon
  • Overnatting
  • Selskap
  • Aktiviteter
  • Villmarksmenyer

Følg oss på Facebook

 

Brandheia Villmarkssenter

Brandheia Villmarkssenter ligger i Steinkjer kommune, Nord-Trøndelag, ca 17 km nordøst for Steinkjer sentrum.

Det er bilvei helt fram til villmarkssenteret med tilhørende stor parkeringsplass.

Adresse: Gosenveien 595, 7717 STEINKJER

Tlf. 922 81 375 | e-post: post@brandheia.no

Siste innlegg på Instagram

© Brandheia Villmarkssenter - powered by WordPress
  • Facebook
  • Instagram
Scroll to top