Villmarkskjøkken

197_id197tmcesizetruecontrol

Brandheia har et fantastisk storkjøkken med en unik meny utviklet over 20 år. Menyen baserer seg på eksklusiv kortreist mat der våre villmarkskokker komponerer smakene til en fortreffelig opplevelse for deg som gjest.

Ta kontakt med oss og vi setter sammen en meny som passer for deg og gir deg riktig pris i forhold til antall personer som kommer.

Ta kontakt med oss i dag for skreddersøm av ditt arrangement! Tlf 9320 2266 eller epost post@brandheia.no

 

 

Meny

Lunsjretter:

Brandheias Viltburger med tilbehør.

Sætertausas  Viltsalat.

Gjeterguttens sandwich.

Brandheigubbens Skogsoppsuppe.

Forretter:

Brandheia sushi.

Sæterhallas Grava elg på mangosalat.

Brandheigubbens Skogsoppsuppe.

Hovedretter:

Vilt steik årets fangst.

Elg entrecote av elg fra nærområdet.

Ovnsbakte ørrett fra lokale leverandører.

Viltgryte av sesongens vilt.

Villmarks tapas.

Desserter:

Huldras fondantflørt m/ lunebær og is

Multekrem av multer fra Sætermyra